Ігор Гіркін, він же Ігор Стрєлков, він же Гога, він же Гоша, – путінський прихвостень, хто стоїть біля витоків псевдоутворення «Новороссия». Особа дуже яскрава, з якою хоче познайомитись половина України. А потиснути йому горло мріє взагалі кожен.

І наразі цьому з'явилася додаткова мотивація. Головне управління розвідки Міністерства оборони України включилося оголосило виплату грошової винагороди в сумі 100 тисяч доларів за упіймання військового злочинця Ігоря Гіркіна (Стрєлкова). Докладніше про це повідомляє Обозреватель.

Загалом за Гіркіна заплатять більше, оскільки багато приватних осіб включилися до «гри», і вже понад 150 тисяч доларів можна заробити. Головна умова – тіло має бути живим та відповідати на запитання.

"Головне управління розвідки Міністерства оборони України гарантує виплату $100 000 за передачу Ігоря Гіркіна (Стрєлкова) в український полон. Відомо, що один із найвідоміших російських терористів вирішив відновити свою участь у війні проти нашої держави" , - йдеться у повідомленні ГУР МО.

Українцям також нагадали, чим цікавий Гіркін. Свого часу цей путініст називав себе "міністром оборони ДНР". Саме він керував бойовиками, які захопили у квітні 2014-го місто Слов'янськ Донецької області. З цього захоплення розпочалася війна на Донбасі, яку приховано вела РФ проти України протягом майже 8 років, аж до початку повномасштабного вторгнення 24 лютого 2022 року. У ГУР зазначили, що СБУ та Генеральна прокуратура порушила проти Гіркіна низку справ за терористичну діяльність, тортури, вбивства та порушення державного суверенітету. Злочинця також оголошено Нідерландами у міжнародний розшук у справі про знищення цивільного Boeing 777 рейсу MH17.

Гіркін зараз – це рупор уявної антипропанаганди Кремля, який створює буфер проти російської влади, задовольняючи потреби тих, хто сумнівається. Технології ФСБ у всій красі.

Скріншот з Оглядача

Читайте також: