А ні, не можливо, колеги як були добрими друзями, так і залишились. Навіть більше, у кожного з них є своє особисте життя і вони обоє люблять і кохані (і не разом).

Нещодавно, Олексій Завгородній, який відоміший як Позитив, розповів, як відбувається ремонт у його холостяцькому барлозі. Докладніше про це повідомляє ТСН.

Репер зізнався, що ще до карантину придбав собі дуплекс (будинок на дві родини), і вже два роки не може доробити там ремонт. Спочатку були проблеми з грошима через ковід, а потім прийшла війна і з'явилися більш потрібні витрати, такі як допомога ЗСУ та переселенцям.

Музикант також зізнався, що зараз він економить на ремонті. Якщо щось просте треба зробити, то робить сам. Також артист розповів, що живе поки що на першому поверсі, а на другому триває ремонт.

"Я на другому поверсі не живу. Я живу на першому поверсі, там же є диван. Ще роблять сходи... Я ось весь місяць зараз жив зі штукатуром. відкривав, він робив щось, я далі спав", - розповів Позитив.

Артист зазначив, що не женеться за модними предметами інтер'єру чи шикарними меблями. Поки в країні війна, не до вишукувань.

Скріншот із сайту ТСН

Скріншот із сайту ТСН

Скріншот із сайту ТСН

Скріншот із сайту ТСН

Читайте також: