Відомий український актор Тарас Цимбалюк, коли тільки-но розпочалася повномасштабна війна, разом з екс-дружиною та племінниками виїхав із Києва до рідного міста Корсунь-Шевченківського (Черкаська область). Там артист хотів записатися у територіальну оборону, проте місцеві чоловіки повідомили, що захисників вистачає та допомога їм не потрібна.

"Зателефонував пацанам, запитав, чи потрібний у теробороні. Слава Богу, наша тероборона просто стоїть досі, і вона, по суті, там не потрібна", – поділився Цимбалюк в інтерв'ю "24 каналу" . Після цього актор вирішив розібратися: де від нього буде більше користі – на фронті чи в тилу.

Усвідомивши, що без військової підготовки користі на війні він не принесе, актор почав активно волонтерити.

"Оскільки я не маю військової кафедри, я не служив, почав використовувати свій медіапростір і популярність, почав волонтерити. У мене є машина, джип, я почав щось там вивозити, рекламувати, звертатися до людей, відповідати на їхні запити та потреби" , – поділився зірка серіалів "Впіймати Кайдаша", "Кріпосна" та багатьох інших.

Зараз Цимбалюк залишається у Києві, де бере активну участь у благодійних заходах, спрямованих на допомогу ЗСУ та людям, які постраждали внаслідок повномасштабного вторгнення.

Читайте також:

Снайперка, яку називають "українська Жанна Д'Арк", вийшла заміж та показала фото весілля

Вигляд знизу: Ріанна розсунула ноги і показала голений "гніт" під нижньою білизною. Фото

Студентка з Івано-Франківська побажала перемоги Путіну та похвалилася російським паспортом. Фото