"Друга армія світу" виявилася фікцією. Немає ні озброєнь, ні зброї, ні постачання, ні тямущих фахівців. Мильна бульбашка, яка натрапила на українську злість і силу духу.

А масовані ракетні атаки по мирних українських містах були зовсім початком кінця. Багато військових аналітиків упевнені, що таким чином Росія зробила себе ще більш уразливою. Докладніше про це інформує Главред.

Видання зазначає, що незабаром Росія відчує дефіцит високоточних боєприпасів (хоча таке відчуття, що вона їх й не мала).

У Міноборони Британії вважають, що у Росії не можу виробляти нормальні ракети з тією швидкістю, з якою армія їх витрачає.

Зазначено, з 10 жовтня армія РФ втратила понад 80 ракет, і більше половини з них навіть не встигали потрапляти кудись, оскільки були збиті українськими системами ППО та льотчиками.

У силовому відомстві Британії вважають, що в РФ розуміють усі плачевність ситуації, а отже, не можуть часто робити масовані ракетні атаки.

"Ці атаки свідчать про подальше погіршення російських запасів ракет великої дальності, що, ймовірно, обмежить їхню здатність вражати бажану кількість цілей у майбутньому" , - йдеться у повідомленні.

Читайте також: