Часткову мобілізацію в Російській Федерації було оголошено Путіним 21 вересня, і вже зараз сім'ї мобілізованих отримують сповіщення про смерть. За фактом, «мобиків» не навчають, а одразу кидають на фронт.

У мережі ходила інформація, що мобілізовані повністю постачають самі себе. Починаючи від шкарпеток, трусів, аптечки, закінчуючи бронежилетами, касками та формою. А тепер з'явилася нова інформація, що тепер навіть не видають зброї. Деяких змушували купувати власним коштом дизель-генератори та лопати. Докладніше про це інформує Обозреватель.

Чоловік, який представився Олексієм, поскаржився, що призовників у буквальному значенні закрили у поїзді та протягом кількох днів нікуди не випускають. Він розповів, що замість підготовки мобілізованих розселили до таборів, де вони провели півтора тижні на так званому бойовому злагодженні.

"Води немає, задихалися тут три доби, вперше сьогодні випустили. Причому в поїзді ми з понеділка, останні два дні ми нікуди не їдемо, просто стоїмо тут під замком на якійсь станції" , - розповідає мобілізований.

Інші мобілізовані стверджують, що у військових частинах займаються виключно стройовою, а не стрілянинами чи іншими дисциплінами, які можуть реально знадобитися в умовах бойових дій.

Читайте також: