У мережі розмістили досить корисну інформацію, в якій йдеться про те, як прокип'ятити воду в пластиковому пакеті. Так, зараз йдеться про те, щоб показати, як зробити окріп у звичайному кульку.

Цю публікацію та відеоролик оприлюднили на YouTube-каналі «Телеканал БОБЕР»

У зв'язку з тим, що Росія пішла війною в Україну, постраждало і загинуло дуже багато українців. Деякі люди залишилися без будинків, інші знаходяться на тимчасово окупованих територіях.

Через те, що Україну бомбардують путінські окупанти щодня, може пропадати світло та вода у різних регіонах.

"Ми навчимо вас лайфхаку для походів: як кип'ятити воду в пластиковому пакеті. Якщо ви зібралися в похід і забули казанок, то допоможе звичайний пакет! Ось тільки щоб впоратися з цим завданням, вам знадобляться спритність та швидкість", - підписаний відеоролик у популярній мережі.

Публіка, яка переглянула цей відеофайл, не змусила себе довго чекати і вирушила до розділу з коментарями, щоб написати свої думки щодо цього лайфхака.

«Потрібно пакет не закривати, щоб вода закипіла повністю, якщо пакет закритий, то через пару його розриватиме», «Скажу, що це хороший варіант для похідного душу, нагрів і мийся, але точно не для кави, воно не кип'ятиться. Для кави можна використовувати бересту. Там до кипіння доходить», - залишили відгуки користувачі мережі.

Скрін коментарів
Скрін коментарів

"Ванга передбачила": дружина російського солдата розповіла про пророцтво про війну. Перехоплення дзвінка

Ось чому Путін боїться офіційно оголосити війну Україні: Жданов розповів, як Кремль потрапив у капкан

Супермаркети АТБ пояснили українцям нововведення зі світлом. Приводу для занепокоєння не