Поп-діва української естради Тіна Кароль поряд з українським народом трагічно переживає щодня злочинну війну, яку розв'язав 24 лютого 2022 року Володимир Путін. Особливо зірку "розлютив" масштабний ракетний ворожий обстріл, який вранці 10 жовтня завдала країна-терористка Російська Федерація.

Так, після ракетного обстрілу України 10 жовтня, Тіна Кароль в авторському вірші звернулася до російського диктатора Володимира Путіна. У своєму літературному творі вона прокляла главу РФ Володимира Путіна та його армію, наголосивши, що "орда" програє.

А ще Кароль назвала главу Кремля "помилкою природи" та "старим людожером", який так і тільки так прославиться на весь світ і запам'ятається багатьом поколінням.

По словам Тины Кароль, Россию ждут хаос и руины, а Украина останется свободной и независимой. "Київ, як матір міст та околиць усіх, материнський прокльон надсилає тобі", – пишет певица.

Відповідне відео Тіна Кароль опублікувала в Telegram .

У ролику зображені Київ та Батьківщина-Мати, знята на дрон.

"Так, мій вірш, а відео знімали на свій дрон для проекту, що так і не вийшов. Хочеться ніжності та творчості, особливо в моєму щоденнику, та так болить і вдавати, що це місце не для цього — це брехати в обличчя самій собі! Люблю і подумки поруч! Вірю у перемогу", - написала Тіна Кароль.

Вона також заявила, що президент РФ "хильне отрути у своєму ж колі" і зазначила, що Путін "не Месія і не місія веде" його.

Читайте також:

Маломуж розповів, як Росія розпадеться на 26 держав. Частина проситиметься в Україну

У Європі запрацював сервіс, через який українці можуть знайти роботу. Зробили трьома мовами

Андрій Данилко показав, як виглядає мама Вєрки Сердючки без гриму та косинки. Фото