Вже всім добре відомий радянський та український військовослужбовець, полковник запасу ЗСУ, український військовий експерт Олег Жданов поділився цікавими новинами. Він розповів, що існує протибункерна ракета, яка не врятує навіть Путіна у його бункері.

Цю інформацію український експерт надав на своєму відеоролику у YouTube.

Олег Жданов розповів, що для жахливого «Тамагавка» є термоядерна боєголовка, яка може зруйнувати близько 6 метрів бетону та твердих порід.

Потрібно зазначити, що така унікальна зброя є в Америці і вона є вкрай ефективною проти бункерів.

Олег Жданов, фото: youtube.com
Олег Жданов, фото: youtube.com

"За деякими оцінками, "Томагавк" може пробивати до 6 м бетону. А потім за рахунок того, що корпус міцний, він якийсь час не руйнується. І коли ця ракета пробиває цей бетон, тоді відбувається детонація самого заряду. За рахунок цього відбувається внутрішній вибух у закритому просторі і вижити там нереально", - розповів Олег Жданов.

Окрім цього, український військовий експерт докладно розповів про американський артилерійський снаряд. За словами експерта, він може пробивати бетон та йти далі вглиб. Однак цей снаряд усередині не вибухає, вражатиме ціль буде сам роздроблений бетон або тверда порода.

Також смертоносні американські «Тамагавки» мають унікальні боєголовки, які здатні пробивати близько 6 метрів твердих порід та бетону.

«Напевно, тому американці так впевнено кажуть Путіну, що мають засоби вивернути будь-який бункер», - продовжив військовий фахівець.

Жданов розповів, коли в Україні може настати світ. Декілька сценаріїв

Потужний обстріл Києва російськими ракетами С-300: Жданов розповів, чи долетить цей мотлох

Є два види "ядерних поїздів": Жданов розповів, звідки Росія може вдарити по Україні