Вже ні для кого не секрет, що у росіян агресія в крові, адже вони вічно прагнуть бути великими. І ось черговий цьому приклад.

У тимчасово окупованому Криму, який росія перетворила замість курорту на військову базу, відбулася масова бійка за участю російських «визволителів».

Про це пише Telegram-канал Вaza.

За даними ресурсу, у Сімферополі 23-річний лейтенант вс росії Максим з Тамбовської області відпочивав з товаришем у ресторані «Джипстер» на проспекті Кірова. Друзі вийшли на вулицю та влаштували бійку з компанією перехожих.

У розпал конфлікту почалася масова бійка, під час якої один з опонентів вирвав у військовослужбовця пістолет Макарова й вистрілив йому у ногу. Поліцейські затримали шістьох учасників.

Російського офіцера з вогнепальним пораненням стегна госпіталізували до місцевої лікарні.

Нагадаємо, що Росія окупувала Крим у 2014 році. Влітку того року Кремль провів псевдореферендум на півострові щодо приєднання до Росії, світ його результатів не визнає.

Всі ці роки окупанти перетворювали Крим на військову базу, а в 2022 році саме через Крим здійснювалося вторгнення на материкову Україну. Незаконно побудованим Керченським мостом Росія досі перекидає боєприпаси і паливо для сил вторгнення.

Читайте також:

Хитрий хід: у Росії чоловіки масово вступають до ВНЗ, щоб ухилитися від мобілізації. Фото

Військовий експерт розповів, коли може повторитись нова масована атака України

Бурят вкрав в Україні вуличну камеру та поставив її вдома. Тепер усі дивляться, чим він займається. Відео