Актриса Софі Лорен давно перестала зніматись у кіно. Свого часу пробувала запускати свою парфумерну лінію, випустила кілька книжок. І ось нещодавно прийшла до ресторанного бізнесу – і це у свої 88! Жінка життєлюбна та радісна.

Нещодавно акторка відкрила свій другий ресторан. Докладніше про це інформує Главред.

На відкриття Sophia Loren - Original Italian Food знаменитість зробила яскраву появу, що викликало неймовірний інтерес світової громадськості. Варто зазначити, що ресторан відкрився у Мілані, а перший заклад працює у Флоренції.

Під час заходу Софі Лорен була присутня на ексклюзивній вечері з друзями та гостями. За столиком із зіркою помітили Мадаліну Генеа, румунську актрису та модель, яка зіграла Лорен у легендарній стрічці Рідлі Скотта "Дом Гуччі".

Для світського виходу Лорен одягла білий брючний костюм з білою блузою. На грудях у актриси блищали діаманти, а сама зірки сяяла начебто тисячі дорогоцінного каміння.

Варто зазначити, що Софі Лорен завжди була законодавицею моди, її любили всі італійські дизайнерські будинки. Ще б пак! Акторка була однією з перших жінок того часу, хто міг без проблем знятися у фільмі топлес, а ближче до 1950 років стала секс-символом усієї Італії.

Читайте також: