У понеділок, 10 жовтня, як і в перший день війни, українці прокинулися від вибухів на вулицях практично всіх українських міст. Росія не цілилась у військові об'єкти, вона вирішила цинічно позбавити життя якнайбільше мирних людей, що просто в той день поспішали на роботу. В результаті ракетного удару 19 людей загинули і 105 було поранено. Зірки шоубізу, спорту та культурні діячі миттєво відреагували на злочини російської армії та звернулись до світової спільноти з проханням допомогти зупинити Росію.

Олексій Потапенко (Потап) відреагував на масований обстріл Києва, Львова та інших великих міст авторським віршем, у якому звернувся до Путіна.

Відео з віршованим зверненням український музикант опублікував у себе в Instagram. Артист назвав російського диктатора "бункерною заразою" і нагадав йому, що всі, хто хотів захопити Україну, нині знаходяться у могилі.

"Потап, майстер! Люблю ваш талант і таку силу слова, яка нам зараз дуже потрібна", "Супер! Всі слова прямо в серці!", "Дітям у шкільну програму", "Наші діти та онуки будуть вивчати ці вірші у Хрестоматіях" , - пишуть підписники у коментарях.

Читайте також:

Не хотів хвалитися: Потап розповів, як таємно записався у війська

"Пробачте нам": Потап розповів, як йому зателефонувала зірка російського шоу-бізнесу після вторгнення Росії

"Я навіть зберіг повідомлення": Потап розповів, що йому написав син із підвалу під час вторгнення