Але були й ті, хто опинився на момент початку війни в Україні десь далеко за кордоном. Таким людям було в рази складніше встояти проти спокуси розпочати нове життя в новій країні, або повернутися до своєї країни і розпочати довгу, тяжку боротьбу за незалежність.

Український музикант Потап разом із дружиною Настею Каменських виявилися далеко від України, коли 24 лютого весь світ здригнувся. Але репер хотів повернутися, щоб боротися. Докладніше про це інформує Апостроф.

Сам музикант розповідав, що вони з дружиною чекали на початок війни тоді, коли й інші – 16 лютого. Але коли вона не почалася, то не варто відкладати бізнес-плани, адже її могло зовсім і не бути, і поїхав у справах до Європи. І після того, як усі українці здригнулися від вибухів уночі на 24 лютого, Потап із Каменських хотіли повернутися. Але розсудливо все обговоривши, дійшли висновку, що потрібно задіяти весь свій міжнародний досвід і всі свої зв'язки, щоб допомогти людям вижити.

Репер зізнався, що хотів їхати воювати, про що одразу розповів своєму батькові, який лишився в Україні. На це батько Потапа сказав синові, що треба розпочати з тероборони. І Потап попросив батька записати його заочно до тероборони Києва. Після цього співак продовжив волонтерську справу та автоматизував свої бізнес-проекти, після чого повернувся до Києва.

Читайте також: