На Червоній площі в Москві з'явилося нове звернення до Алли Пугачової, яка нещодавно вдруге виїхала з країни-агресора. На цей раз до неї публічно звернулися шанувальники і заявили, що вони її люблять.

Так, до Пугачової звернулися люди, які підтримують її позицію щодо війни в Україні. У небі з'явився напис: "Алло, ти найкраща! Ми тебе любимо!".

Зазначимо, що вперше до Алли Пугачової публічно звернулися з будівлі телецентру Останкіно після того, як вона покинула Росію у перші дні повномасштабного вторгнення.

"Алло, добре, що ти втекла. Алла, ти давно тут усіх забала", - з'явився напис на будівлі.

Так зірці вирішили помститися за те, що її чоловік відкрито підтримав Україну, а вона промовчала, мабуть, погодившись із його позицією. Потім такий гнівний напис з'явився ще раз, після повернення Пугачової до Росії. Вдруге вона була з посиланням на те, що на батьківщину іменита співачка повернулася без Максима Галкіна.

І втретє до неї звернулися вже шанувальники після того, як вона знову поїхала з РФ, оскільки її дітей почали цькувати в школі через засудження зіркового подружжя злочинного режиму Кремля.

Читайте також:

Земфіра не витримала і почала просити Кремль зупинити пекло в Україні

Хто б міг подумати: у руйнуванні Кримського мосту зненацька звинуватили Кіркорова

Навіть Земфіра не витримала: російська співачка показала звірства російської армії у кліпі