Ольгу Сумську неодноразово запитували журналісти про спілкування з дочкою, яка замовчує війну і залишається жити в Росії, оскільки одружена з росіянином Володимиром Ягличем. На тлі цього конфлікту Ольга Сумська навіть була "удостоєна" найстрашніших прокльонів. А зараз її дочка Антоніна, схоже, відчуває те, що й сотні тисяч українських жінок та матерів, які чекають на рідних з війни.

Так стало відомо, що зять Сумський, який не засуджує військові злочини кривавого диктатора Путіна, Володимир Яглич, може бути мобілізований. Ще б пак, за наказом Шойгу, актори не є винятком і можуть бути призвані до армії.

"Це найстрашніша тема в нашій родині. Я боюся навіть піднімати її з Тонею. Вона не говорить на такі теми. Вона тремтить. Вона схудла, як билинка", - заявила Ольга Сумська.

До речі, в одному зі своїх інтерв'ю Ольга Сумська зізналася, що про роман доньки з актором дізналася зі ЗМІ.

"Це абсолютно нормально. Вона актриса, для мене це зрозуміло", - сказала Ольга.

При цьому Сумська на людях завжди добре відгукувалася про Володимира Яглича і завжди зазначає, що вона у стосунках доньки та її обранця не лізе.

"Це особистість, дуже сильний чоловік, талановитий актор. Я не наважусь щось йому радити. Не хочу отримати у відповідь непотрібні епітети", - каже акторка.

Нагадаємо, що старша дочка Ольги Сумської, Антоніна Паперна та її чоловік, російський актор Володимир Яглич, раніше активно вели сторінки у соціальних мережах, проте зараз вони рідко з'являються в онлайні.

При цьому нещодавно Яглич назвав справжнім чоловіком і гарною людиною актора Сергія Пускепаліса - людину, яка не просто підтримувала війну в Україні та визнавала "ДНР" та "ЛНР". Він розбився у ДТП під час перевезення гуманітарної допомоги російським бойовикам.

Це був другий пост Яглича у соцмережах із 24 лютого. До цього він вітав передплатників із 9 травня.

Читайте також:

Не їв кілька тижнів: Ольга Сумська показала, як ЗСУ врятували 82-річного дідуся

Зірка "Фортечної" заступилася за Ольгу Сумську через скандальну роль

"Українською не буде": люди обурені виставою російського режисера з Ольгою Сумською