В Україні вкотре піднялися ціни на один із найпопулярніших продуктів. Українці почали помічати, що сало почало досягати рекордних цін останнім часом.

Відповідну інформацію оприлюднили на порталі новин «ТСН»

Потрібно повідомити, що багатьма улюблене сало знову б'є рекорди. Це можна помітити абсолютно на всіх ринках, супермаркетах та продуктових магазинах.

Варто зазначити, що ще в серпні середня ціна на сало досягла позначки 132 гривні за кілограм. Однак ще у липні ціна була дешевшою на 6.5% - 124,58 гривень. Цю статистику надала Державна служба, що свідчить про то, що ймовірність помилки вкрай мала.

Також раніше ціна за кілограм сала становила 105 гривень, а вже з початку січня 2022 року вона стала вищою на цілих 26%.

Апетитне сало. Фото: скріншот YouTube
Апетитне сало. Фото: скріншот YouTube

Крім цього відомо, що ціна на закупівлю популярного продукту також пробила дах. На заході та в центрі України ціна на свинину у живій масі становила близько 68-70 гривень за кілограм. Після того, як дефіцит свинини на сході став звичною справою, ціна знову зросла і досягла позначок у 73 гривні за кілограм.

Раніше повідомлялося, що з початку вторгнення росії на територію України ціни значно зросли не тільки на сало. За півроку жахливого часу для українців подорожчали овочі для улюбленого борщу, яйця, і не тільки.

6 продуктів, від яких набирається зайва вага, якщо їх їсти на сніданок.

Що купувати заздалегідь: названо продукти, які почнуть дорожчати.

Нові ціни на молочні продукти: скільки тепер коштує молоко, олія та сметана