Можна як завгодно ставиться до білоруського народу, але режим Лукашенка – злочинний, не визнаний Україною. І з 24 лютого аж до сьогодні кожен українець думає «ну коли вже?». Коли Лукашенко дасть добро і змусить білорусів перейти межу.

І тепер у мережі гуляє інша інформація, згідно з якою Лукашенко погодився надавати допомогу та підтримку рашистським військам у війні з Україною. Докладніше про це інформує Главред.

Насамперед видання зазначає, що основна допомога полягає у ремонті пошкодженої військової техніки. А ще у Генштабі зафіксували відправку першої партії танків Т-72, ​​які були зняті зі зберігання, на передову на Донбас. Крім танків, було помічено ще зенітні ракетні комплекси.

Росія також перекидає свою зброю на територію бульбостану. Так уже всім відомі іранські дрони Shahed-136, які вже почали залітати до України з боку РБ.

Власне нічого дивного, адже Лукашенко вже публічно заявляв про участь у війні з Україною на боці Росії. Однак тоді диктатор говорив, що білоруські солдати участі не беруть.

З позиції України достатньо і того, що Лукашенко сприяє обстрілам зі своєї території, а значить, він також зобов'язаний зупинитися перед міжнародним трибуналом.

Читайте також: