У мережі з'явилася досить важлива інформація, в якій повідомляється про те, що у Кремлі прокоментували масовий ракетний удар по території України. У Державному департаменті США вже відреагували на слова міністра закордонних справ Сергія Лаврова.

Відповідну інформацію надали на порталі новин «ТСН»

Слід зазначити, що департамент США досить різко відреагував на заяву Лаврова після дикого бомбардування України. У Державному департаменті назвали "позерством" слова міністра закордонних справ Росії Лаврова.

На нещодавньому брифінгу речник Сполучених Штатів Америки сказав: «Були вражені дитячі майданчики та школи, багатоквартирні будинки, дороги, мости, теплова інфраструктура. Коли ви оцінюєте ці коментарі, ви маєте враховувати цей контекст. Думаю, що коли ви берете до уваги цей контекст, він говорить вам усе, що вам потрібно знати про російську позицію та позерство Росії. Ми розглядаємо це як позерство».

Крім цього, Нед Прайс, речник Держдепу підкреслив, що Білий дім підтримуватиме Україну і надалі, незважаючи ні на що.

«Ми підтримуватимемо Україну, коли виникне цей стіл переговорів. Поки цього не станеться, нашим першочерговим завданням є надання Україні тієї допомоги, якої вона потребує», - потужно заявив Нед Прайс.

Також важливо зауважити, що Лавров нібито говорив про те, що Росія готова йти на переговори з Америкою.

Лаврову наснилися військові США та Європи в Україні, і він знову заговорив про переговори.

Лавров визнав перемогу України, зробивши заяву про "спецоперацію". Путін не пробачить

У Лаврова вже прямо загрожують США: Росія відповідатиме на ракети для України