Вже ні для кого не секрет, що з початку осені ЗСУ пішли у контрнаступ, витісняючи росіян із тимчасово окупованих українських земель. Так, наприклад, за минулу добу, 11 жовтня, підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Миколаївка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Майорськ, Первомайське та Красногорівка. І це дуже злить Володимира Путіна. Принаймні так каже таролог Людмила Хомутовська.

Людмила Хомутовська вкотре зробила розклад карт Таро, які показали всю суть кривавого диктатора.

"Про це свідчить карта перевернутого сонця - Путін не несе добро і своїми діями нікого не "гріє", - вважає таролог.

Таролог Людмила Хомутовська розповіла про страхи Путіна та реакцію на контрнаступ українських захисників.

"Він захищає сам себе. Боїться втратити владу і спуститися на землю. Цього боїться як він, так і інші з його кола. Примітно, що він боїться втрати влади більше за життя", - заявила таролог.

З початку осені ЗСУ пішли у контрнаступ, витісняючи ворога з тимчасово окупованих українських земель. Звичайно ж, Путін про це знає, і розклад карток розкрив його реакцію на важливу військову подію.

"Він добре знайомий з контрнаступом, і дуже боїться цього. Не виключено, що на цьому фоні він міг захворіти – дуже хвилюється. Що стосується подальших планів – він не знає, що робити", – повідомила Хомутовська.

Розклад карт показав, що Путін не має запасних планів Б, В або Г – він повністю дезактивований.

"Путін зараз перебуває в ілюзіях, і сподівається, що завтра щось зміниться на найкращий для РФ бік на полі бою. Але що робити далі – не знає", – заявила Людмила.

До речі, варто нагадати, що за даними біографів Путіна, він символіст і ніколи не був і не є віруючою людиною. За їхніми словами, коли ми говоримо в цілому про цю хвору на маніакальні розлади людину, то треба розуміти, що вона завжди оточує себе забобонами.

Читайте також:

У Путіна закінчуються боєприпаси, армія виснажена. Британська розвідка розкрила деталі

"Готують отруєння": астролог розповів, що зробить із Путіним його оточення

Астролог розповіла, які міста атакуватимуть у найближчий тиждень і де буде складно