Російську владу дуже злить, що США «впряглося» за Україну. Спочатку Путін припускав, що йому вдасться швидко захопити Україну, і ніхто нічого зрозуміти не встигне. Але що далі, то більше світових держав підтримують і намагаються допомогти Україні, зокрема зброєю.

Зокрема нещодавно американський лідер Джо Байден у розмові з українським колегою Володимиром Зеленським пообіцяв надати Україні передові системи ППО.

Про це інформує Цензор.НЕТ.

Варто зазначити, що у багатьох виникає питання, що, можливо, Путін – агент ЦРУ та діє на користь Америки. Адже за кожним його військовим рішенням слідує збільшення підтримки України іншими країнами, і поступове знищення РФ. Так, масований ракетний обстріл мирних українських міст, який рашистські війська проводили 10 і 11 жовтня, змусили Джо Байдена збільшити постачання озброєння в Україну, зокрема сучасні системи ППО.

"Президент Байден пообіцяв продовжувати надавати Україні підтримку, необхідну для її захисту, включаючи передові системи протиповітряної оборони" , - йдеться у заяві.

Американський лідер пообіцяв продовжувати постійну взаємодію з союзниками та партнерами з метою продовження накладення санкцій на Росію, притягнення Російської Федерації до відповідальності за її військові злочини та звірства. Байден пообіцяв продовжувати допомагати Україні й надалі, зокрема в гуманітарних та економічних сферах.

Читайте також: