Російська влада заперечує свій провал у війні проти України. Відтягування неминучості не покращує стан речей, але розумом Росію не зрозуміти, не зрозуміти їх справжні цілі та плани.

Весь цивілізований світ підтримує Україну у цій війні. А росіяни дивуються. Так, наприклад, міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров засмутився через західні постачання озброєння Україні. Докладніше про це інформує Обозреватель.

Лавров зазначив, що американська сторона нібито "де-факто давно бере участь у війні". Посібник Путіна також видав, що західні країни вже почали розуміти, що у ситуації з Україною вони заходять далі, ніж розраховували.

Також Лавров заявив, що "завдання "спеціальної військової операції" не змінюються, і Україна не повинна бути терористичною державою, якій все дозволено".

Він також запевнив, що РФ начебто не відмовлялася від переговорного процесу.

"Я не виключаю, що Зеленський як заборонив сам собі (переговори. – Ред.), так потім і просто забуде", – зазначить чиновник рашкостану.

А ще Лавров розповів, що в Україні повно найманців з Європи та США, ось тільки забув згадати про радіоактивних щурів-штангістів, бойових курок-несучок та хімічних болотних жаб.

Також чиновник РФ зауважив, що Україні не дозволять вступити до НАТО та розміщувати на своїй території їхні бази.

Читайте також: