Зрозуміло, розпізнати зраду не так просто, як здається. А іноді жінки просто ігнорують проблему, хоч розуміють, що щось не так.

Ознаки зради дуже різні та індивідуальні. Однак є загальні характеристики, які зазвичай привертають увагу ошуканих жінок чи чоловіків

Поліпшений зовнішній вигляд

Варто звернути увагу на те, як за собою слідкувати друга половинка. Зазвичай зрадники намагаються бути привабливішими поза домом, займатися спортом, правильно харчуватися, купують нову білизну.

Приховане використання гаджетів

Вважається, що якщо людина ховає телефон або ноутбук, а також не розлучається ні на секунду і ставить паролі, значить йому є що приховувати.

Недоступність

Якщо ви часто не можете додзвонитися до своєї половинки, особливо коли людина на роботі або у відрядженні, то це тривожний знак.

Зміни в інтимній близькості

Зниження чи підвищення рівня сексуальної активності у відносинах може бути ознакою невірності. Інтиму стає менше, тому що ваш партнер зосереджений на комусь іншому. Якщо більше – це нервове, щоб приховати зраду. Менш емоційна близькість чи надмірна емоційність, а також нові техніки, пози можуть свідчити про зраду.

Причіпки до партнера

Дуже часто зрадники намагаються знайти причину піти. Тому вони звинувачують вас у невдоволенні, або в поганому інтимі, або в проблемах у побуті, отже, він підсвідомо перекладає відповідальність за зраду на вас.

Зміни у повсякденному графіку

Будь-які затримки під будь-якими приводами – привід замислитись. Особливо дивними є раптові відрядження або проблеми, які вимагають присутності у вечірній час.

Друзі поряд з вами почуваються незручно

Причому це стосується як ваших друзів, так і партнерів. Вони найчастіше спочатку вас дізнаються про зраду, і не знають,

Нез'ясовні витрати

Дивні платежі та часті непередбачені витрати можуть свідчити про витрати на коханця чи коханку. Вечеря, подарунки, готель, квіти – це йде з сімейного бюджету.

Читайте також: