ІНГРЕДІЄНТИ для приготування кексів з гарбуза:
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- 150 г гарбуз;
- 2 шт. яйце;
- 80-100 г цукру;
- 100 г борошна;
- 0,5 ч. л. розпушувача (не амонійний);
- 0,5 ч. л. кориці (мелена);
- 3 ст. л. соняшникової олії;
- 1 щіпка солі.
Розігріваємо духовку до 180 градусів.
У невеликій мисці змішуємо віночком до отримання однорідної консистенції цукор, яйця, 1 щіпку солі і 0,5 ч. л. меленої кориці.
Додаємо борошно та 0,5 ч. л. розпушувача і знову добре перемішуємо суміш віночком.
Додаємо 3 ст. л. соняшникової олії і змішуємо суміш віночком. За консистенцією тісто має нагадувати густу сметану.
Гарбуз очищаємо і його потрібно дрібно натерти. Рекомендується використовувати солодкі сорти гарбуза, тому попередньо спробуйте його.
Далі потрібно ввести тертий гарбуз у тісто і добре перемішати, щоб гарбуз рівномірно розподілився по всій масі.
Силіконову чи металеву форму для кексів ставимо на деко. У кожну комірку вкладаємо паперовий кошик для кексів і заповнюємо форми на 2/3 висоти.
Відправляємо до розігрітої духовки приблизно на 35 хвилин. При подачі посипаємо кекси цукровою пудрою.
Читайте також:
Що починає відбуватися з тілом, коли ви повністю відмовляєтесь від м'яса