Поки українці відкривають шампанське і постять численні меми, в Офісі президента України вирішили порозумітися з народом і натякнути Кремлю про те, що пора вже згортати свою військову лавочку.

Детальніше про це інформують РБК-Україна.

Радник голови ОП Михайло Подоляк написав у своєму Twitter, що все незаконне, що побудувала Росія на території України, має бути зруйновано, все вкрадене має бути повернене, а все російське окупаційне має бути вигнаним. Таким чином в Офісі Президента натякнули на свою причетність до «смутку» Кримського мосту.

Варто зазначити, що Керченський міст був особливою гордістю диктатора Путіна. І те, що його склали навпіл у день народження глави Кремля, є дуже оригінальним подарунком. Тож у Криму розпочалася справжня паніка. Місцеві колаборанти усвідомили, що Україна прийде за ними і поверне собі все, що належить їй по праву. Кримчани скуповуються в магазинах, заправляють автомобілі та комплектують тривожні валізки. Українцям у Криму боятися нема чого, боятися слід росіянам, які раптом вирішили, що Україна відмовиться від Криму.

Читайте також: