Вся Україна знає, хто така Наташа Корольова. І кожен українець, який зустріне її особисто, бажає плюнути цій дамі в обличчя.

Її чоловік, старий стриптизер у погонах, від початку повномасштабної війни Росії з Україні принижував українців, стверджуючи, що ми не маємо права на існування. Ще до початку мобілізації Тарзан на весь інтернет заявляв, що він готовий йти воювати за Росію, оскільки має офіцерське звання і знаходиться в запасі.

І з початку оголошення часткової мобілізації, яку Путін «запустив» 21 вересня, весь інтернет з нетерпінням чекає, коли Тарзан оголосить про те, що він вирушає на війну. Українські військові теж бажають побачити стриптизера на танку.

Наталя Корольова, яка до останнього зберігала мовчання, зробила заяву, що у випадку, якщо Тарзан отримає повістку, він вирушить на війну до України. Про це інформує 24Канал.

"Він, напевно, йде навіть у першій категорії", - зазначила артистка. Проте співачка трохи спокійна, бо вважає, що Сергій Глушко не підпадає під мобілізацію через свій вік. Проте в інтернеті ходить купа доказових матеріалів, які свідчать про те, що повістки отримали багато росіян, які не потрапляють під мобілізацію. А тому гарантії, що цей затятий путініст зі своїм офіцерським знанням зможе відсидітися в Москві жодної немає.

Читайте також: