Зазвичай люди змінюють сезонний гардероб з одного сезону на інший, і розуміють, що зіткнулися з проблемою – неприємний запах одягу, який тривалий час пробув у шафі. Зазвичай запах затхлий, насичений сторонніми ароматами, які періодично могли витати у приміщенні.

Прати верхній одяг зайвий раз не хочеться, щоб він не втрачав свій зовнішній вигляд і властивості, а позбутися запаху необхідно обов'язково. І бажано із мінімальними фінансовими витратами.

Хімчистка дуже недешеве задоволення, та й не у кожного вона є у місті. Але є кілька домашніх лайфхаків, які допоможуть. Про те, як швидко вивести неприємний запах із верхнього одягу інформує Телеграф.

Насправді для цього знадобиться лише розчин на основі звичайного оцту. Для його приготування необхідно у склянці (200 мл) теплої води розвести 2 столові ложки звичайного столового оцту. Далі необхідно за допомогою ватного диска нанести розчин на проблемні ділянки одягу та трохи потерти. Після цього необхідно повісити одяг на плічка, і почекати. Після повного висихання виробу неприємний запах зникає.

У той же час зараз продається величезна кількість хімічних засобів, які здатні вирішити цю проблему без зайвої мороки і без зайвих фінансових витрат. А взагалі рекомендується в шафу вішати спеціальні ароматизовані блоки, які допомагають одягу насититись приємними запахами.

Читайте також: