Люди вважають, що достатньо, щоб не замерзнути, одягнути теплий светр, в'язані шкарпетки та гарну в'язану шапку. Однак слід також замінити літню спідню білизну на зимову.

Докладніше про це інформують сайт bracatus.com.

Жінки звикли носити гарну спідню білизну з дуже непрактичних матеріалів. Наприклад, шовкові трусики, що охолоджують, не зігріють взимку, а зовсім навпаки. До того ж питання моди під час холодів відіграє останню роль.

Експерти зазначають, що для того, щоб тіло дихало і не було порушено кровообіг, нижня білизна має бути підібрана за розміром і не повинна бути вузькою, такою, що перетягує і натирає шкіру. Також не можна одягати нижню білизну, яка трохи велика.

Фахівці зазначають, що на зимовий сезон моделі бюстгальтерів та трусиків мають бути закритого типу. Найкраще замінити звичну спідню білизну на утеплені маячки та шорти, або бавовняні. Допускається також спідня білизна з мереживом. Однак будь-які вставки, блискітки або сіточки можуть спровокувати натирання шкіри та подразнення.

Зазначається, що якщо ви не любитель шортиків, то можна надягати панталони з шерсті або теплі колготки. Можливо також носити утеплені лосини.

Експерти уточнюють, що тільки та білизна, яка має пористу структуру тканини, здатна забезпечити тепло в зимовий період року.

Також буде тепло в тій нижній білизні, яка виготовлена ​​з віскози, поліестеру, поліаміду та еластану. Проте частка штучних матеріалів не має перевищувати 40%.

Найкращим поєднанням матеріалів для використання при пошитті зимової нижньої білизни вважається суміш бавовни та вовни.

Найдорожчу, якісну та теплу нижню білизну виготовляють із мікроволокна, який також називають мікрофіброю.

Найкращим варіантом для зими є термобілизна. Вона дозволяє зберегти тепло всередині одягу за рахунок утворення повітряного прошарку.

Читайте також: