Алла Пугачова знову в топі новин після слів про хейтерів, яких назвала холопами та рабами.

Нещодавно стало відомо, що Народна артистка Росії Алла Пугачова наприкінці першого місяця осені разом із дітьми поїхала до Ізраїлю. Після цього у своєму Instagram вона опублікувала різке звернення, присвячене всім тим, хто її критикує.

Так, у своєму посту Пугачова наголосила, що зла їй бажають ті, кого вона не любить сама. За її словами, якщо це сталося, значить, вона живе недаремно. Усім недоброзичливцям співачка побажала "скреготати зубами".

"Яке щастя, що мене ненавидять ті люди, яких я завжди терпіти не могла. Якби я їм подобалася, це означало б, що співала і жила даремно", - підписала свою посаду Пугачова.

Одні росіяни визнали слова артистки неприйнятними, другі, навпаки, поспішили підтримати.

Найрізноманітнішим висловився музичний критик Сергій Сосєдов. Він назвав Пугачову пустушкою та хабалкою. За його словами, артистка давно втратила минулу славу і перетворилася на неприємну жінку. Сосєдов звинуватив її у зневажливому ставленні до аудиторії, а також закликав зрадити Пугачову анафему та ганьбу. Крім того, Сосєдов переконаний, що своєю кар'єрою Алла Борисівна зобов'язана виключно везіння.

А от продюсер Йосип Пригожин, наприклад, переконаний, що слова Пугачової не варті великої жінки. На його думку, вся річ у диктаторських нахилах артистки.

"Якщо згадувати, то там така кількість доль під нею зламалася, що не злічити. Звичайно, її можна при цьому назвати дуже впливовою жінкою. Але ще раз повторю: вона завжди була диктатором по суті, цього не скасувати. І подібні заяви принаймні не варті великої жінки", – заявив він.

У свою чергу, актор і телеведучий Оскар Кучера заявив, що слова Пугачової викликають у нього виключно смуток.

"Алла Борисівна написала першу посаду після від'їзду з Росії. Сумно якось. Мені вона завжди здавалася мудрою", - написав Кучера.

Ще одну цікаву думку озвучив продюсер Вадим Циганов. Він заявив, що вся творчість Алли Пугачової лукава, несправжня, а її мистецтво від слова "спокушати". За його словами, народна артистка відноситься до типу "людей-хамелеонів", які хворі на "пристосувальну хворобу" - мімікрію. Продюсер переконаний, що люди з подвійним громадянством є зрадниками, бо мати дві Батьківщини неможливо.

Читайте також:

Вже дістали: Алла Пугачова все ж таки разом з дітьми покинула Росію

Галкін із Пугачовою позаздрять: Андрій Данилко розкрив романтику з Лаймою Вайкуле. Гарна пара. Фото

Чому Пугачова загрожувала пальцем біля труни Горбачова і що вона йому сказала