Українці після нападу російських військ на мирні міста 24 лютого усвідомили, що біда йде строго зі східного боку. Але коли з боку Білорусі, прямісінько через Чорнобиль, в Україну ввійшли рашистські загарбники, не здивуватись було складно.

Цей удар у спину був очікуваний, але люди не вірили до останнього. Адже як так, два «братні» народи вирішили "злити" Україну, щоб та не претендувала на найкраще життя в Євросоюзі? Звучить як жалюгідна заздрість, прямий як у житті між людьми буває. Але щоб ціла країна в одночастині з'їхала з розуму – в таке віриться насилу.

Проте факт виявився фактом. І навіть після «жесту дохлої молі», українці більше в житті не повірять білорусам, не повірять Лукашенку, який мав можливість реабілітуватися до 2020 року, але він її опустив.

І ось нещодавно він вирішив остаточно пов'язати себе «гаазькими» путами з Путіним, і зізнався у своїй участі у війні проти України. Докладніше про це інформує РБК-Україна , посилаючись на білоруський канал «Белта».

Так диктатор Лукашенко заявив, що Білорусь бере участь у «спеціальній військовій операції». Потім Бацька поспішив додати, що білоруси нікого не вбивають і не посилають своїх військових. По суті, білоруси просто посилають ракети та винищувачі, але військових – ні, вони всі сидять удома.

Водночас, Лукашенко уточнив, що він «захищає» кордон від Польщі, Литви та Латвії, щоб ті не напали та пірнули у спину росіян.

Читайте також: