Укладаючи шлюб, усі закохані сподіваються, що саме з цією людиною проведеш решту життя. Ось тільки зараз життя все частіше підкидає випробування закоханим, які, на жаль, проходять не всі. Тож якщо під час пандемії багатьом довелося бути друг з одним 24/7, тепер війна влаштувала перевірку на міцність багатьом парам і розлучила багато сімей. Не пройшли цього життєвого випробування також актор Костянтин Войтенко та його дружина Валентина.

Так, стало відомо, що український актор, зірка серіалів "Село на мільйон" та "Коли ми вдома", фіналіст шоу "Танці зі зірками-8" Костянтин Войтенко розірвав сімейні стосунки зі своєю дружиною Валентиною після семи років шлюбу.

Відомо, що екс-кохані виховують спільну 7-річну дочку Емілію.

Новину про розлучення повідомила Валентина. Відповідна посада з'явилася в її Instagram .

До речі, жінка повернула собі дівоче прізвище Марініна, заявивши, що не хоче, щоб із колишнім чоловіком її пов'язувала навіть це.

"Ера життя Валентини Войтенко добігла кінця. Настав час прощатися. Я більше не дружина Кості. І не хочу носити його прізвище. Напевно, це останній з етапів від'єднання, яких вже сталося чимало", – написала дівчина.

Валентина Марініна зізналася, що почувається хвилююче, починаючи новий етап у житті.

"Мені завжди подобалося моє прізвище, так само, як і мої кучері. Повертаю з нею собі свою унікальність і себе. Силу та захист роду свого батька. Свою ідентичність. Але починаю новий свій етап. Враховуючи весь цінний набутий досвід", - закінчила колишня. дружина актора.

Костянтин це повідомлення вже колишньої дружини поки що ніяк не прокоментував.

Відомо, що проблеми у сімейному житті Войтенка почалися близько року тому, і з літа 2021 року вони не живуть разом. За словами жінки, їй було "боляче і сумно відчувати почуття до людини, яка системно завдавала їй болю".

Про проблеми у сім'ї актора стало відомо під час його участі у шоу "Танці з зірками", після чого проблеми у сімейному житті актора обговорювали майже кожен ефір.

До речі, від початку повномасштабної війни з РФ у соцмережах Костянтин Войтенко розповідає про свою волонтерську діяльність. При цьому Валентина Марініна з дочкою у липні виїжджали до Болгарії, але у серпні повернулися до Києва, де перебувають і нині.

Читайте також:

Дуже несподівано: донька Меладзе раптово з'явилася у "Голосі країни"

Сльози навертаються: у Мережі показали, як герої "Азова" зустрілися із сім'ями. Фото

Він не здався: Борис Джонсон отримав нову посаду та знову працює з Україною. Ось це молодця