Роль Бориса Джонсона, як і роль усієї Британії у великій війні Росії з Україною, є величезною, і за гідністю може бути оцінена лише після перемоги України. Але Борис Джонсон став великим другом для українців, які навіть жартома нагородили його українським прізвищем «Джонсонюк».

І хоч Борис Джонсон залишив посаду прем'єр-міністра Великобританії, на цьому його політична кар'єра не закінчилася. Докладніше про це інформує ТСН.

Борис Джонсон стане новим головою групи дружби з Україною Консервативної партії. Чинний голова групи, екс-міністр культури Великобританії Джон Віттінгдейл повідомив, що передає свої обов'язки улюбленцю мільйонів українців, екс-прем'єру Борису Джонсону.

Віттінґдейл вважає, що гідніше кандидата, ніж Джонсон уявити складно, адже він перший з усієї Європи, хто простягнув Україні руку допомоги.

Так чи інакше, а українці прийняли таку новину з надзвичайною радістю. Адже «Джонсонюк» став першим в історії України іноземним політиком, який скорив серця всього українського народу.

Читайте також: