Шанувальники дуже засмутилися новині про розлучення такої яскравої пари. Стільки років затяті фанати чекали, що Дорофєєва народити Дантесу малюка, що навіть жартома прозвали дітей «додосики» та «дантесики».

Але доля зіграла свою партію в їхній історії, і молоді люди розлучилися. Однак самотніми вони були недовго, і згодом у ЗМІ просочилася інформація, що у Дорофєєвої роман із Михайлом Кацуріним – ресторатором, музикантом та близьким другом.

Але ще несподіваніша доля вирішила зіграти і на колишній дружині Кацуріна, Дашею, яка закрутила роман із Володимиром Дантесом. Можна сміливо сказати, що стався обмін пар, що звучить дуже неоднозначно, враховуючи, що вони дружили сім'ями. Але кохання завжди робить так, як потрібно.

Нещодавно Кацурін опублікував у Instagram-сторіс оголене фото Дорофєєвої. Він сфотографував кохану ззаду, на тлі вікна. У кадрі миготить гола спина і поперек артистки, прикриті її розпущеним волоссям. Знімок було опубліковано без жодних коментарів.

Скріншот з Instagram-stories Миші Кацуріна

Дорофєєва зрідка публікує спільні знімки з Кацуріним, очевидно, побоюючись хейту. З цієї причини закриті коментарі. До речі, переживати є про що, адже Кацурін кинув дружину з дітьми заради Наді.

Читайте також: