Існує неймовірна кількість рецептів з приготування, заготівлі та соління грибів.

Більше того, кулінарія не зупиняється на досягнутому, і найдосвідченіші кухарі вигадують нові рецепти, оригінальніші та екстравагантніші. Кальмари з грибами у сирному соусі? Будь ласка. Устриці із грибним соусом? Не питання.

Однак найулюбленіші рецепти зазвичай є найпростішими у приготуванні. Так, наприклад, 24Канал поділився шикарним рецептом маслюків у сметані, який підійде і для романічної вечері, і для звичайного обіду.

Для приготування нам знадобиться:

  1. Масла 700

  2. Цибуля ріпчаста 1 шт.

  3. Сметана 300 гр

  4. Олія соняшникова 2 ст. л.

  5. Сіль за смаком

  6. Чорний перець мелений

Для початку необхідно відварити гриби в підсоленій воді близько години. Маленькі маслюки можна відварювати цілими, а великі потрібно порізати.

Цибулю чистимо і режим півкільцями. Обсмажуємо цибулю на олії до золотистого кольору. Далі необхідно додати в цибулю гриби, просмажити 15 хвилин на середньому вогні, періодично помішуючи. Потім необхідно влити сметану, ретельно перемішати і поставити тушкує під кришкою ще 10 хвилин.

Читайте також: