Якщо вірити результатам соціологічного дослідження, майже половині (44%) українців довелося тимчасово розділитися зі своєю сім'єю під час повномасштабної війни Росії проти України. Хтось залишився без нічого і був вимушений бігти за кордон, а когось розділила окупація. Сім'я відомої української актриси Ксенії Мішиної – не виняток.

Мало хто знає, але успішна українська актриса Ксенія Мішина родом із Криму. Вона народилася і виросла у місті Севастополі, яке зараз окуповано Росією.

Свою Батьківщину, де пройшли її дитинство і юність, вона дбайливо зберігає в серці і вірить, що ця земля знову стане українською.

"Це моя рідна земля, вона має бути українською. Я хочу нормально їздити до батьків, сісти в поїзд чи літак. Це наша українська земля", - неодноразово заявляла Мішина.

Більше того, 2021 року Ксенія Мішина дуже часто навідувалася до Севастополя і навіть возила туди нареченого з "Холостячки" Олександра Еллерта. Крім того, у червні в ресторанному комплексі в Балаклаві актриса святкувала день народження, а в липні після гучного розставання з коміком відпочивала з подругами в Ялті.

Журналістці Тетяні Гончаровій на її YouTube-каналі 33-річна Ксенія Мішина зізналася, що в Криму досі залишаються її батьки, а також друзі та їхати її рідні не збираються.

Актриса зізналася, що її батьки, мама Наталія та отець Олександр, в окупованому Севастополі нічого не чекають, а просто "живуть там". До речі, вони у розлученні.

Крім того, в інтерв'ю "Гончарова Подкаст", Мішина заявила, що вона дуже сумує за домом, а її син Платон мріє швидше побачити бабусю і приїхати до неї в гості.

Незважаючи на те, що в Росії активно працює пропаганда, за словами Мішина, на її батьків та друзів ніхто не тиснув. Проте деякі її знайомі все ж таки змушені видаляти листування з ними, бо соцмережі можуть перевірятися російськими спецслужбами.

До того ж актриса наголосила, що зараз у Криму дуже багато молоді, яка підтримує Україну. На думку Ксенії, люди можуть мати різні особисті причини, чому вони залишилися на окупованих територіях, тому вона нікого не засуджує.

Читайте також:

Королева вампірів: дівчина прославилася через свій природний незвичайний зовнішній вигляд.

І це не Ксенія Мішина: Андрій Рибак із "Холостячки" одружився з симпатичною брюнеткою. Відео

Стовбур став гарячим: Ксенія Мішина показала, як вміє поводитися з "дорослими іграшками"