Повномасштабна війна Росії з Україною обов'язково завершиться перемогою України. І тоді всі анексовані та окуповані території України повернуться до рідної гавані, а люди – додому. І Крим у тому числі.

Детальніше про це інформує 24Канал, посилаючись на заяви начальника ГУР МО Кирила Буданова.

Військовий зазначив, що повернення Криму відбудеться військовим шляхом. Іншого не дано, тим більше, що президент Володимир Зеленський відмовився від переговорів із диктатором Путіним.

Також офіцер спрогнозував, коли саме закінчиться війна. Він зазначив, що, на відміну від радника ВП Олексія Арестовича, дивиться на речі набагато реальніше. За його попередніми прогнозами, все відбувалося.

Буданов казав, що у червні будуть втрати серед українських військових – так і вийшло. А у серпні ми почнемо набирати обертів – і це зрослося. Щодо зими, то, за прогнозами офіцера, військові дії затихнуть. А після зими ситуація знову прийме несподіваний поворот, і українська армія почне активно наступати і вийде на кордони 1991 року, зокрема війська зайдуть до Криму.

До речі, для Буданова Крим має особливе значення. Генерал там виріс, і вважає півострів рідним місцем. На думку офіцера, наприкінці весни 2023 року Крим знову стане від початку до кінця українським.

Читайте також:

Такого ще не було: бурятів відправляють до України на конях у хімічному захисті. Відео