Шукали своїх, а знайшли чужих, кого раніше вважали близькими та рідними людьми .

Практично всі українці, які мають родичів у РФ, зруйнували сімейний зв'язок через те, що по той бік стояли люди, які не засуджували дії Путіна, а просили «почекати», поки нас звільнять від «нацистського київського режиму, який захопив владу в Україні» . На той момент звалилося все в душі, але українці – нація-фенікс, які відроджуються з попелу.

Багато українських знаменитостей теж намагалися звертатися до своїх друзів та знайомих із Росії. Український репер та продюсер Потап в ефірі телепередачі «ЖВЛ» розповів, як шукав допомоги та підтримки у російських колег.

Олексій Потапенко розповів про те, що з 24 лютого почав обдзвонювати всіх знайомих, колег та друзів із РФ, щоб розповісти їм правду і спонукати на опір проти військового вторгнення російських військ в Україну. Музикант наголосив, що не всі взяли слухавку. Однак, наприклад, російський актор і телеведучий Іван Ургант сам зателефонував реперу і плакав у слухавку, і вибачався від імені всього російського народу.

Також Потап розповів, як обдзвонювала колег його дружина, українська співачка Настя Каменських. Вона додзвонилася Ані Лорак, тій, хто має український паспорт, і яка народилася у Чернівцях. Ані Лорак сказала, що не виступатиме проти війни, хоча все розуміє. Їй Філіп Кіркоров порадив мовчати і думати на перспективу, що війна вляжеться, а кар'єра постраждає. Після цього Каменських засмутилася і сказала, що Ані Лорак не має права говорити, що вона українська співачка.

Читайте також: