Мільйони українців намагаються адаптуватись до умов нового життя. Але ж неможливо звикнути до того, що вбивають людей навколо, руйнують будинки. Неможливо остаточно усвідомити всю глибину тих бід, які принесла нашій землі російської армії.

Українські медійні особи докладають максимум зусиль для того, щоб допомогти своїм співгромадянам вижити. Кожен робить свій непосильний внесок у перемогу, але його ціну та вагу ми зможемо оцінити лише після того, як Україна переможе.

Тіна Кароль є однією з тих знаменитостей України, які весь цей час працювали не покладаючи рук задля забезпечення медійної підтримки України за кордоном.

Нещодавно співачка прокоментувала позицію щодо тих знаменитостей, які співпрацювали з Росією після 2014 року. Докладніше про це інформують сайт УНІАН.

Загалом позиція Тіни Кароль така: вона вважає, що неважливо, що робила людина після 2014 року, важливо, що вона робила після 24 лютого 2022 року. За приклад співачка ставить українського режисера Алана Бадоєва, який активно знімав кліпи російським виконавцям після анексії Криму та початку війни на Донбасі. Таким чином, Бадоєв за своїм особистим твердженням потурав наративу, що те, що відбувається в Україні – це виключно внутрішній конфлікт. Але після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну він усвідомив свою помилку, і навіть вирішив зняти фільм «Довга доба», який розповідає про початок повномасштабної війни Росії з Україною.

Читайте також: