Тема ядерної війни завжди здавалася чимось із галузі фантастики. Адже люди за своєю природою не здатні на самознищення, а саме це й станеться у разі натискання на ядерну кнопку.

Путін лякає Україну та світ ядерними бомбами, штучно створюючи такі умови, щоб йому підкорився весь світ. Той самий випадок, коли фраза про "мавпу з гранатою" виявилася випадком з життя.

У той же час, американський сенатор Ліндсі Грем зробив заяву, що в тому випадку, якщо Путін надасть наказ про застосування ядерної зброї проти України, США розглядатимуть це як широкомасштабний напад на НАТО.

Докладніше про це інформує Цензор.НЕТ .

Сенатор зазначив, що у разі застосування ядерних боєголовок на території України радіація досягне такого масштабу, що вийде далеко за межі країни.

Ліндсі Грем вважає, що до диктатора Путіна потрібно чітко і не двозначно донести, які будуть наслідки його рішення про завдання ядерного удару по країні, яка не має ядерної зброї і знаходиться в самому центрі Європи.

Насправді, ситуація виглядає дуже гнітюче. 30 вересня Путін планує заявити про входження окупованих територій України до складу РФ нібито за результатами референдумів. А отже реальність застосування ядерної зброї для захисту Росії, і нових її територій стає набагато реальнішою, ніж до референдумів. Путін грає з вогнем, і сотні мільйонів громадян бажають йому згоріти у цьому вогні.

Читайте також: