Нарізаємо цибулю кубиками, не надто дрібно та не надто крупно.

Щоб нарізати цибулю без сліз, перед чищенням потрібно покласти цибулину в холодну воду на кілька хвилин. А при чищенні цибулі періодично змочувати холодною водою і сам ніж.

Перекладаємо нарізану цибулю в сито і заливаємо окропом.

Трохи перемішуємо та залишаємо на кілька хвилин – це робиться для того, щоб із цибулі пішла зайва гіркота.

Нарізаємо зелень. У цій страві дуже підходить кріп, але можна замінити і на петрушку чи іншу зелень.

Добре все перемішуємо, щоб зелень поступово розподілилася. Висипаємо борошно, у мене звичайне, але можна використовувати і цільнозернове і кукурудзяне - теж виходить дуже смачно. Додаємо чорний мелений перець та сіль за смаком.

Повинна вийде маса, що нагадує фарш. Поки сковорода нагрівається, формуємо з отриманого фаршу цибулі невеликі котлети.
Тепер котлети викладаємо на сковороду та обсмажуємо на середньому вогні з двох боків. Намагайтеся робити це так, щоб котлети не розвалювалися.