Українська влада всіляко намагається йти назустріч населенню, щоб полегшити людям опалювальний сезон в умовах воєнного часу.

А тому нещодавно влада оголосила про те, що деякі категорії населення зможу безкоштовно отримати дрова. Докладніше про це інформує сайт «НаПенсії».

За даними джерела, ті українці, які перебувають у містах, селах та населених пунктах прилеглих до зони бойових дій, зможуть отримати безкоштовні дрова для більш комфортного проходження опалювального сезону.

Процесом закупівлі та доставки деревини займатимуться обласні військові адміністрації. Витрати на це компенсуватиме держава шляхом перерозподілу субвенції з державного бюджету України.

Власне, йдеться про мешканців Донецької, Запорізької, Миколаївської, Сумської, Харківської, Херсонської, Дніпропетровської та Чернігівської областей, території яких прилягають до зони проведення бойових дій. Мешканці цих регіонів, які не покинули своїх будинків, зможуть безкоштовно отримати дрова на весь період опалювального сезону. Для уточнення інформацію українським громадянам пропонують звернутися до військових адміністрацій у своїх містах.

Читайте також: