Що змушує людину йти на чужу війну вбивати людей – невідомо. Міфічні нацисти, інопланетяни з Марса чи надприродні чудовиська? Не важливо, хто і що, важливо, що після цього рішення людина стає вбивцею.

Низка російських окупантів планує поповнити російський актор Ігор Скляр. Докладніше про це інформує Обозреватель.

Насамперед слід нагадати, що 64-річний Скляр отримав широку популярність в Україні після участі у зйомках фільму "Бережіть жінок". До речі, картина знімалася в Україні. Також актор запам'ятався багатьом за ролями у фільмах "Тільки у мюзик-холі", "Бережіть жінок", "Подвиг Одеси", "В'язень замку ІФ" та "Імператор".

Тепер же знаменитий товариш окупант втратив свою українську фанбазу. Актор особисто прийняв рішення взяти участь у захопленні України, скуштувати, як це – позбавити життя людини, яка бореться за визволення свого народу. Ігор Скляр – яскравий приклад рашиста, і таким у пам'яті він залишиться у всього українського народу.

Однак актор не такий дурний, як може здатися. Без спеціальної підготовки він не готовий їхати на війну. А тому спочатку пройде місячний навчальний курс у Ростові. Скляр особисто заявив це на всю Росію, виступаючи в одній телепередачі.

Шкода, але прізвище Скляр, яке є українським, говорить про якесь далеке коріння з України. Але це коріння йому вирве ЗСУ, коли окупант ступить на святу українську землю.

Читайте також: