Українці яро вірять у ЗСУ та президента, і щодня чекають на новини з фронту. Хочеться почути заповітні слова про закінчення війни, але треба звільнити все, що ворог нахабно забрав у України.

Експерти стверджують, що до кінця 2022 року на українців чекає великий сюрприз. Про це інформує Главред.

Видання повідомляє, що до кінця поточного року ЗСУ має всі шанси відтіснити окупантів на кордони 23 лютого. А ось за Крим і за Донбас доведеться битися трохи довше, адже там у ворога була перевага у 8 років, яка допомогла глибоко засісти та окопатися.

Колишній командувач армії США в Європі генерал-лейтенант Бен Ходжес озвучив ще один сценарій, за яким українська армія зайде до Криму вже в середині 2023 року.

Військовий експерт зазначив, що поки що загарбники мають перевагу на полі бою через кількість живої сили. Але ситуація змінюється стрімко, і питання часу, коли і цей «сильний бік» зіграє з агресором злий жарт.

Також генерал-лейтенант Бен Ходжес зазначив, що диктатор Володимир Путін зараз перебуває у безвихідному становищі. І це добре і погано, адже хтозна, на що здатний безумець, якого загнали в куток.

Читайте також: