Усім людям хочеться вірити у диво. Що за помахом чарівної палички або згідно з положенням Землі щодо Меркурія, життя здатне самостійно покращити.

Тому багато людей чекають гороскоп, щоб знати, як правильно і вигідніше спланувати свій день, щоб отримати максимум користі та вигод від прожитого дня/тижня/місяць/року. І очевидно, що погані прогнози гороскопу очікуються з подвійним трепетом. Адже важливо довести, що життя залежить від людини, а не від становища зірок.

Цього тижня, з 26 вересня по 2 жовтня, зірки визначили, представникам яких знаків Зодіаку варто бути уважнішими, щоб уникнути неприємностей.

КОЗЕРІГ

Тиждень для Козерогів буде дуже напруженим. Очікується багато конфліктів як у роботі, так і у сім'ї. Через це представники цього знака будуть у постійній психічній напрузі, через що виникатимуть дрібні побутові конфлікти, починаючи від водія автобуса, закінчуючи своїм домашнім вихованцем. Астрологи радять Козерогам не випускати пар на близьких, не відповідати на провокації та відволіктися від раптових поривів агресії.

БЛИЗНЮКИ

Тиждень буде дуже непростим для Близнюків. Все через чутливість знака, адже він надто гостро реагує на все, що відбувається навколо нього. Також часто виникають проблеми з настроєм, через що витрачається внутрішня енергія. Цього тижня Близнюкам потрібно випустити пару, бо він може спричинити проблеми в сім'ї, через які може навіть статися розставання. Астрологи рекомендують максимально сфокусуватися на своїх емоціях та не виплеснути їх на близьких людей.

Читайте також: