Саме тому російська влада намагається взяти ситуацію під контроль, щоб ті, хто ще не наважився покинути країну, так і не змогли це зробити за бажанням.

Власне тому у прикордонних регіонів Російської Федерації очевидці стали помічати велику кількість військової техніки та військ регулярної армії.

Подейкують, що диктатор Путін наказав розгорнути мобільні військові комісаріати просто на кордоні, щоб там «відловлювати» тих, хто намагається уникнути виконання свого громадянського обов'язку перед державою. Інша річ, що цей громадянський обов'язок означає окупацію іншої країни та знищення її громадян, що, власне, росіяни, які тікають вдалину, чудово розуміють.

Однак поки що такі мобільні пункти ще не обладнані. Можливо, що військові підрозділи очікують наказу, який буде пов'язаний із забороною виїзду чоловіків призовного віку за кордон, а можливо, вони базуються біля кордону для забезпечення правопорядку.

Так чи інакше, а по всій Росії неспокійно. Жінки фактично лягають на чоловіків і дітей, прикриваючи їх своїми тілами перед військкомами, хоробрі дагестанці дають відсіч поліцейському режиму, а безглузді слов'яни водять хороводи у центрах своїх міст.

Читайте також: