Ні для кого не секрет, що з початку повномасштабного вторгнення росіяни зазнали серйозних втрат на фронті. Так, лише за останню добу ЗСУ ліквідували 550 окупантів. При цьому час від часу повідомляється про "жирний улов".

Так стало відомо, що на Харківщині російське командування зазнало дуже суттєвих втрат. Було ліквідовано полковника російських окупантів Бориса Тотікова. 25 вересня його вже поховали на Богородському цвинтарі міста Рязані.

Про це у Facebook повідомив журналіст Юрій Бутусов.

За даними українського журналіста Юрія Бутусова, полковника російської армії було знищено внаслідок удару РСЗВ HIMARS по штабу окупантів в Ізюмі Харківської області напередодні початку контрнаступу ЗСУ під Балаклією.

Сьогодні з'явилася інформація про поховання в Росії начальника ракетних військ і артилерії 35 загальновійськової армії ЗС РФ полковника Бориса Тотікова. Російські джерела раніше повідомляли, що напередодні українського наступу під Балаклією по штабу російських військ в Ізюмі завдавалися удари ракетами HIMARS. відповідав за управління військами в цьому районі, це в їхній смузі стався прорив", - написав журналіст.

За словами Бутусова, є певні підстави говорити, що російське командування зазнало суттєвих втрат у цьому районі.

"Начальник ракетних військ та артилерії – одна з ключових ланок у сучасній війні. Тепер зрозуміло, що розгром росіян був значною мірою пов'язаний із втратою управління та точним визначенням української розвідки дислокації російських штабів та їх точною поразкою", — заявив Бутусов.

Читайте також:

Звідки та куди полетять ракети: експерт розповів, як Путін почне ядерну атаку

Арестович розповів, що буде, якщо Путін завдасть ядерного удару по Україні

Не застосовували з 1945 року: які ядерні арсенали мають Путін і наскільки вони небезпечні. Фото