Якщо з початку мобілізації всі просто спостерігали і тролили росіян, які швидко біжать від виконання свого громадянського обов'язку у бік інших країн, то зараз українці просто дійшли до моменту, коли сміятися вже неможливо – можна лише істерично кричати від сміху.

І мова навіть не про якість солдатів, які мають приїхати та продовжити справу своїх бравих «попередників», і лягти в український чорнозем. Справа у забезпеченні найпростіших потреб «мобіків», постачанні та підготовці. Спойлер - підготовки немає, навіть стрільбища.

Тепер же в мережі з'явився список того, що необхідно самостійно придбати військовому за свої гроші, щоб не померти в першу годину участі у війні проти української армії, які обмундировані за прикладом НАТО.

У цьому списку є все – від трусів, шкарпеток, форми та батарейок, до касок, спальників та бронежилетів. Просто все, що необхідно мати солдату для виживання за умов війни, потрібно купити самому. Більше того, вірогідніше це потрібно встигнути зробити до відправки до зони бойових дій, очевидно, що хтось не встиг – запізнився.

Скріншот з Telegram-каналу Адвокат права

Але це не все. По Telegram-каналах ходить відео, де російська прапорщиця розповідає призовникам про те, що подбайте про себе самі, і рекомендує купити хоча б автомобільну аптечку. Також військова радить придбати жіночі тампони та прокладки для того, щоб затикати ними місця поранення (засовувати всередину дірки від кулі).

Читайте також: