Поки голлівудські знаменитості відпочивають на Мальдівах та Карибах, президент Росії Володимир Путін давно уподобав Валдай. Його дача розташувалася за 20 км від міста на березі озера Вечеря, поблизу села Довгі Бороди. Місцеві жартома прозвали цю місцевість "Путіно-дачне". До речі, місце вибрано не лише через природу, а й з тієї причини, що неподалік розташований Іверський монастир, який дав Росії цілий сонм святих.

Якщо вірити телеграм-каналу Generall SVR , то саме зараз після оголошення про так звану часткову мобілізацію, Путін "підібгавши хвіст" втік з Москви і перебуває у своїй резиденції на Валдаї.

Ось тільки одним вічком поспостерігати за життям Президента нікому неможливо. Ще б пак, охорона держдачі коштує тих грошей, які за неї платять. По всьому периметру півострова розташовується непримітний зелений паркан із проведеним по ньому струмом, і зоряні очі снайперів спостерігають за непроханими гостями із прицілів оптичних гвинтівок.

Саме там зараз і ховається російський диктатор. Адже він був упевнений, що російський народ піде воювати з радістю і гордістю, а виявилося, що російські чоловіки не готові віддавати життя ні за "батьківщину", ні за свого президента.

Саме тому рейтинг Путіна в Росії стрімко знижується.

При цьому найбільше хвилюють зараз Путіна масову "втечу" з країни чоловіків призовного віку та невдоволення населення, що перетікає у мітинги та сутички у кількох регіонах.

"Путін висловлює крайнє невдоволення небажанням російських громадян чоловічої статі покірно вмирати за нього, а жінок "сидіти і не п..здеть", - пише канал.

Звісно, ​​відпочинок Путіна на Валдаї не обійшовся без зустрічі зі старцем. Деякі подробиці цього заходу, що не увінчалося успіхом і, очевидно, розлютило президента, також розкриває канал.

"У Путіна все явно йде не за планом, і під час відвідування резиденції на Валдаї друг президента Юрій Ковальчук організував Путіну зустріч зі "старцем", який мав підтвердити допомогу "вищих сил" у всіх починаннях і пообіцяти майбутні перемоги, але чи то президент ідіот, бо в казки вірить, чи то "старець" несправжній, а невдача продовжує переслідувати Путіна. Навіть старий "друг" Путіна Олександр Лукашенко, незважаючи на недільні багатогодинні вмовляння, погрози та обіцянки багатомільярдних кредитів, відмовився проводити мобілізацію в Республіці Білорусь, визнавати "Референдуми" і взагалі поводився не як годиться "молодшому братові". Занепокоєння в Дагестані, викликані мобілізаційними процесами, змушують Путіна ретуватися з Сочі. Кавказ - справа тонка,може і здетонувати".

Читайте також:

Звідки та куди полетять ракети: експерт розповів, як Путін почне ядерну атаку

Арестович розповів, що буде, якщо Путін завдасть ядерного удару по Україні

Не застосовували з 1945 року: які ядерні арсенали мають Путін і наскільки вони небезпечні. Фото