Насправді, у російської влади все пішло не за планом. Призовники розбігаються до різних сусідніх держав, але всіма зусиллями минають Україну.

Не хоче російський чоловік бути добривом. Йому подобалося дивитися війну з дивана, а брати участь у ній не дуже хочеться. І диван уже не м'який, і не цікаво «що там у хохлів», і взагалі давно хотів подивитися, що там у Казахстані нового.

Влада відчуває, що все летить у прірву і починає активно застосовувати різні технології.

Приміром, прес-секретар Володимира Путіна вибрав собі схему «прикидаються шлангом». Мовляв, йому нічого не відомо про закриття кордону, і він думає, що немає жодних рішень щодо запровадження воєнного стану у прикордонних областях. У чому полягає робота Дмитра Пєскова, якщо він нічого не знає, - незрозуміло.

Обозреватель повідомляє, що відповіді на деякі питання вдалося витягнути з рупора Кремля. Пєсков зазначив, що є випадки порушення указу про часткову мобілізацію, але вирішенням цих питань займаються губернатори. Водночас, прес-секретар Путіна проговорився, що реальна невідповідність необхідним критеріям мобілізації, і над цими в поті чола працюють багато людей, щоб не допустити провалу мобілізації та виконати указ кремлівського диктатора.

Читайте також: