Вороги щохвилини намагаються захопити повністю Україну, поневолити населення, впхнути всю країну в їхній нафталіновий «російський світ», де нічого хорошого немає і ніколи не було.

Ситуація на фронті стабільно позитивна, хоч і складна. Українські військові поступово повертають назад землі, які нахабно були окуповані. І тому ворог все частіше намагається обстрілювати мирні міста, інфраструктуру, аби тиснути на моральний стан українців. Але ворог не зважив на те, що українці – зовсім не росіяни, їх неможливо зламати і поневолити.

А тому атаки на міста продовжуються. Оперативне командування "Південь" повідомляє, що вночі 26 вересня російські військові атакували Одеську область. Докладніше про це інформує сайт Факти та коментарі.

Повідомляється, що атака була зроблена іранськими дронами-камікадзе. Один дрон був успішно демілітаризований засобами протиповітряної оборони. А двоє потрапили до об'єктів військової інфраструктури.

Внаслідок влучення, сталася масштабна пожежа та детонація боєприпасів. Через небезпеку для цивільного населення було організовано евакуацію. Попередньо постраждалих немає. Боротьба з вогнем та рятувальна операція тривають.

Читайте також: