Якщо вірити даним Британської асоціації з дослідження НЛО (BUFORA), то 2021 року жителі Британії спостерігали НЛО та інопланетян понад 250 разів. На цьому тлі цілком логічною є ще одна скандальна заява організації.

Так, згідно з даними про візити НЛО на острів від британської асоціації дослідження НЛО (BUFORA), наприкінці XX століття Великобританія пережила навалу марсіан.

Наприклад, дуже чітко задокументовано випадок, коли на Землю висадилися крихітні марсіанські розвідники, пише Daily Star .

Відповідні дані були отримані BUFORA від одного із спостерігачів. Жінка повідомила, що бачила крихітну "кишенькову" гуманоїдну фігуру розміром лише 15 сантиметрів. Вчені припустили, що ця істота може бути розвідником з Марса.

Інші спостерігачі також озвучили більш божевільні теорії, наприклад, що таких 15-сантиметрових розвідників може бути багато на планеті. Більше того, вони нібито готують плацдарм для повномасштабного вторгнення інопланетного життя на Землю.

Співробітники BUFORA спробували отримати більше інформації від спостерігачки, яка зустрілася з крихітним гуманоїдом, але марно. Жінка відмовилася надавати будь-яку інформацію, побоюючись відплати "марсіаніна". Водночас у BUFORA заявили, що вони не мають жодних підстав сумніватися в описах, які дала свідок.

Зазначимо, що з усіх понад 250 заяв про зустріч із інопланетянами, невідомими літальними об'єктами і навіть свідченнями викрадення інопланетянами, до 98% мають цілком звичне тривіальне пояснення та не мають нічого спільного з інопланетним життям.

Так, наприклад, літаюча тарілка, яку 1994 року бачила мешканка Лондона, виявилася літаком, він пролітав у цей час у небі над британською столицею. А поліцейські з Лінкольншира, які навіть зняли на відео якийсь об'єкт, що світився, піднявши по тривозі берегову охорону і ВПС, насправді бачили відображення однієї зірки.

Читайте також:

"Країна диму та блискавок": німецький астронавт розповів, як війна в Україні виглядає з космосу

Їх навіть космос відкидає: на орбіті Землі вибухнула російська апаратура

Путін уже майже прямо сказав росіянам, що програв в Україні, армію розгромлено. Заява