Незабаром російським чоловікам перекриють доступ вільно перетинати кордони «великої і неосяжної». Багато хто, поки є така нагода, спішно покидають свою «гаряче улюблену росіюшку», просто банально, щоб вижити. Адже за півроку війни в Україні всі росіяни чули про те, як безжально українці женуть окупантів у шию.

Але дурні росіяни продовжують вірити пропутинській пропаганді, і їдуть нищити нацизм, якого в Україні зроду не було – суто природний відбір, не інакше.

А найкреативніші, які не мають грошей втекти до Грузії та Вірменії, косять під «дурників» і бігають перебіжками від військових комісарів. А найрозумніші ще й палять свої військові квитки, не забуваючи при цьому записувати відео, щоб хайпонути.

Так у мережі гуляє відео, де російський призовник спочатку малює зі своєї фотографії траурну стрічку, а потім спалює військовий квиток.

Одне погано – це російського Івана не врятує від мобілізації. Вигадав красиво, але марно. Найкраще бігти до Грузії, а ще краще – організувати мітинги проти війни.

Читайте також: